« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Uutiset

Ikäihmiset eivät ole pelkästään avun tarvitsijoita, vaan he ovat myös aktiivisia toimijoita vapaaehtoistyössä. Vanhustyön Keskusliiton Eloisa ikä -tutkimuksen mukaan he ovat järjestöille ja koko yhteiskunnalle korvaamaton voimavara, jota ei pidä jättää ilman ammattimaista tukea.
Eloisat helmet -julkaisuun on koottu järjestöjen kehittämiä toimivia menetelmiä ikääntyneiden hyvinvoinnin vahvistamiseen. Kirjassa esitellään vähintään yksi menetelmä tai toimintamalli - eli helmi - jokaisesta 31 ohjelmassa mukana olleesta hankkeesta.

Tapahtumat

Eloisa Juhlaseminaari

28 11
Tervetuloa juhlimaan kanssamme Eloisa ikä -ohjelman 6-vuotisen taipaleen päättymistä ja yhteisiä aikaansaannoksia! Verkkolähetys Eloisasta…

Katso Eloisa ikä -videoita

Eloisa ikä -ohjelman uutisvideoita ja uudenlaisen vanhustyön toimintamallien kuvauksia.

 Lue lisää

 

 

Eloisa ikä — vuosista viis!

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Eloisa ikä -avustusohjelma 2012–2017 luo edellytyksiä ikäihmisten hyvälle arjelle. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Vanhustyön keskusliiton kanssa.
Tällä verkkosivustolla kerrotaan ohjelman etenemisestä ja menetelmistä, joilla on onnistuttu edistämään ikäihmisten hyvää arkea.

Lue lisää ohjelmasta

 

 

Eloisa ikä -tutkimuksen tulokset

Tutkimustuloksiin perustuva kirja Ilmeikäs arki ilmestyi 30.10.17.
Tutkimuksen tiedote on luettavissa uutisena. Keskeisimmät tutkimustulokset on tiivistetty lyhyisiin koosteisiin Mitä ikäihmisten yksinäisyydelle tapahtui? ja Mitä ikäihmisten osallisuudelle tapahtui?
Tutkimustuloksista kerrottiin myös Mitä on vanhuus -seminaarissa 31.10.17 (kohdissa 01:00:05 ja 03:12:58)

 

Eloisat hahmot


25.11.2017 klo 04:13:07